BILDER FRÅN MIDSOMMAR OCH MIN FOTOPROMENAD :D

Bilder från min kamera :)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Midsommar :)

 
 
 
 
 
 
Christer Fuglesang (Mohaha)
 
 
 
 
 
 
 
 
Fotopromenad :)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Någon favorit? Kommentera :D
 
 
 
 
 
 
 

GLAD MIDSOMMAR!

Sitter på landet och har precis varit nere vid midsommarstången, tyvärr blev det ingen dans för mig för jag hade en klänning utan axelband... Men jaja snart ska vi äta en tårta som mormor har gjort och eftersom mormor är laktos så blir det en tårtbotten med riven mandelmassa och lite annat (undrar hur det smakar). Det är väldigt mysigt här på landet :) Juste! Jag kan ju berätta hur det gick igår. Jo igår åkte jag ju hit och först så skulle jag till Danderyds Sjukhus. Och då tog jag bussen dit och det var ju faktiskt första gången som jag åkte buss själv! (Stolt tjej) Och sen mötte jag mormor och vi åkte till Slussen och käkade Tacos (Gott!). Sen åkte vi vidare till Tallkrogen (Där mormor och morfar bor) och då var mina kusiner Sam och Otto där (Sam= 2 år. Otto= 3 månader). Sen åkte vi hit till landet :) Har tagit lite bilder med min kamera (kanske lägger upp bilderna sen). Föresten! Vet ni att Christer Fuglesang (Stavning?) har sitta landställe här? Tog en bild på honom (Mohaha) :) Men nu så ska jag äta lite tårta :)
 

DAGENS INSTAGRAM

Dagens Instagram är.......
 
@joelhaegvall
 
Det är in skit rolig kompis till mig som är gör musikvideos på youtube (länk till hans youtube kanal - http://www.youtube.com/user/J03lsTube/videos ). 
 

LANDET HÄR KOMMER JAG!

Kvart över två tar jag bussen till Danderyds Sjukhus och där väntar mormor på mig :) Sen tar vi tåget till... Ehm, jag vet inte. Jaja vi drar iallafall till landet. Kommer bli super kul! Tyvärr hänger inte mamma och Rocker med, så det blir bara jag, mormor, morfar och Ebba. Men bara så ni vet så kanske jag inte kommer blogga så jätte mycket när jag e där, men om jag bloggar därifrån så är det från mobilen. Men fortsätt gärna att kolla till bloggen så kanske det kommer ett inlägg då å då :)
 

KAMERAN SKA MED!

Här kommer en liten låt som ni kan lyssna på medan ni läser :)

 
Tänkte ta med mig min kamera till landet så jag kan fota lite :) Asså jag är jätte sugen på att gå ut på en fotopromenad. Men det kanske är lite sent för det :/ Klockan är ju liksom 22:40.... Jaja, kan ju gå på en fotopromenad imorrn :) Börjar bli lite trött nu. Ska kolla om vi har något gott :) JAAAAA! Vi hade blåbär och vanilj glass. Gott! 
 

DAGENS INSTAGRAM

Dagens Instagram är...........
 
@thebestsickan
 

Hon är en väldigt snäll vän till mig och har dessutom fixat min header (tack Sickan) och hon tar väldigt fina bilder :)

SNART DRAR JAG TILL LANDET!

På Torsdag kväll eller Fredag morgon åker jag till landet med mammsen och Rocker (min hund). Ska bli såååå kul! Kommer passa på att sola och sånt, föresten så fyller min moster är på fredag så jag har gjort en liten teckning till henne :) Lägger upp bild sen. Men snart så ska vi äta. Mamma har gjort ost-å-skinkpaj (hehe) Gott! Ramlade i trappan igår... Slog i benet :/ Och mamma har ju börjat sy nu så hon har fixat en klänning till mig som jag ska ha på midsommarafton :D Kommer nog bild på det sen också :)
 

GODMORGON ALLA SMÅ VÄNNER!

 Här kommer allas låtar som dem gjorde i en utmaning :) Vilken låt var bäst? KOMMENTERA! 

 Har precis ätit en skål med bara hallon. Mums! Var det någon som såg Top Model All Stars finalen? Isåfall tyckte ni att rätt person vann? Det tyckte jag! Hon var värd att vinna. Men snart är det midsommar! Har ni tänkt på det? Då drar jag till landet :) Hoppas jag kan blogga därifrån. Vi får se om jag hinner blogga då. 
 

DAGENS INSTAGRAM

Dagens Instagram är......
 
@nonno2000
 

Hon är en underbar god vän till mig som tar väldigt fina bilder :)

KOMMER SAKNA MINA SMÅ VÄNNER!

Ska flytta in till stan (vet ej när) så vi kommer närmare resten av familjen. Jag kommer verkligen att sakna alla här! Kommer väll bli kul att kunna åka till mormor och morfar när man vill utan att det ska ta en timme men jag kommer verkligen att sakna alla kompisar. Men jaja, jag och Ida har riatat idag :)

  

 
 Men just nu lyssnar jag på 1D (One Direction). Guuuuud vad jag ÄLSKAR dem! 

I MISS YOUUUUUUUU!

Gud va jag saknar dig bestie! Det är skit tråkigt utan dig :( Kan du inte komma tillbaka snart?! Snällaaaaa! Här kommer en liten bild på dig också :)


GOODMORGON :)

Godmorgon :D
Är skit glad, men jag vet inte varför eller jo kanske. För på snart (inte idag) ska jag åka till landet! Och jag ÄLSKAR att vara där med bara mormor och morfar och såklart Ebba (mormor och morfars hund). Vi brukar åka in till Nynäshamn när vi är där. Det finns en resturang där som heter Freja. Dom har världens godaste plankstek där! Och på Fredag fyller min moster år :) Hon blir 33. Men nu ska jag tydligen spela kort med mamma... egentligen vill jag inte men hon har ju redan fixat allt så det är väll lika bra att köra ett parti :) Skriver nog lite mera sen.
image description

TILL MIN KÄRA MAMMA :)

Du är den som får mig le och inse att det faktiskt finns hopp.
Du får mig att känna mig trygg hos dig,
Du ger mig allt jag pekar på fast plånkan nästan är tom,
du finns där när jag behöver dig,
du förstår mig som ingen annan gör.
Det är bara en sak jag vill säga till dig...

I LOVE YOU<333

Och glöm aldrig det!

image description

DAGENS INSTAGRAM

Dagens Instagram är...........
@lishanawesome

Hon är en kompis till mig som tar väldigt fina bilder.
image description

SOL OCH VÄRME!

Sitter på taket till medeltidslyan och solar lite (hehe). Ida är såklart med :) Vi har skit kuuul! Vi har messat 180 800 och frågade vilken kändis jag var lik och jag var lik Isla Fisher (vet ej vem det e men här kommer en bild på henne).


DET HÄR HAR JAG RITAT :)

Här kommer lite bilder på sånt jag ritat.












Har egentligen ännu mer bilder men jag blev lite lat så nu får det räcka ;)
image description

GODNATT BLOGGEN

*gäääääsp* Börjar bli väldigt trött nu så det börjar bli dags att gå och lägga sig nu tror jag, men jaja. Har varit ute med Ida och vi har tagit vatten bilder :) (Lägger upp bilderna imorrn) När jag kom hem blev det mys med familjen och lite glass och mammas cupcakes :P


MIDDAG :)

Nu har jag äntligen ätit middag. Vi åt hos Lotta idag och det är alltid lika gott! Hon gör suuuuper god mat. Vi äter hos henne typ minst en gång i veckan. Idag var det kött och pommes på menyn. Gott. :)


DAGENS INSTAGRAM

Jo, jag tänkte ha en så kallad Dagens Instagram :) Det går till så att jag tipsar om någon just DU borde följa på Instagram. Så dagens Instagram är..........
@tuvski00

Hon är min bästis och därför blir hon dagens Instagram :)

MIN OCH TUVAS FOTOPROMENAD :D

Här kommer lite bilder från min och Tuvas fotopromenad (det var ett tag sen men ändå).









Vilken bild var finast?

SVAR!

Hatar du nått mycket?
Ja, faktiskt... Sniglar :S
Varför är just rosa så fint?
För att det är rosa ;P Nej men jag vet inte.
Vilken färg gillar du ''efter'' rosa?
Grön :)
Smultron VS Jordgubbar
Smultron
Jordgubbar VS Hallon
Hallon
Hallon VS Smultron
Smultron
Blå VS Lila
Blå
Svart VS Vit
Svart
Gillar du sommaren mera än vintern?
Japp

Vad är det bästa med sommaren?
Sommarlov :)

Chips vs Popcorn
Chips
Om du var TVUNGEN att vara ihop med nån i klassen, vem skulle det vara? (hämnd..)
Ehm, Theo kanske

Du älskar dina syskon eller hur?
Nja...

Tycker du att du är bra på att sjunga? ^^
Faktiskt :)

Hur mycket gillar du att dansa? skala 1-10.
8-9

Katt vs hund
Hund

iPad vs iPhone
iPhone

Rosa vs ROSA!!!!
ROSA!!!!

Godis vs glass
Godis

Kvarnis vs gymosim
Kvarnis

Vem hatar du mest i din klass mehehehehe svår fråga va??!
Jag kanske inte tycker om vissa men jag HATAR ingen.



REGN!

F*N OCKSÅ! Nu är det regn idag IGEN! Kan inte regnet bara försvinna jag vill ha ett sommrigt sommarlov. Jaja, kanske försvinner sen. Tänkte iallafall svara på frågorna sen.


Jag på midsommar afton... Tror jag...

NATTI NATTI BLOGGEN!

Börjar bli väääldigt trött nu :/ Ska nog lägga mig snart så jag orkar med morgondagen. För om det blir fint väder drar jag till Kvarnis med Felicia och Julia.


Jag i Tennerifa (stavning) 2006 :)

Frågestund!

Har suuuuuuuper tråkigt just nu.. Så jag tänkte ha en liten frågestund :) Och det är väldigt speciellt eftersom det är min första också ;) Svarar när jag har fått tillräckligt med frågor... Hehe.

Tack Sickan :)

Tack för världens fiiinaste header Sickan :D

Ps. Här kommer en bild på mig :)


Test inlägg..

Fixar designen och behöver ha ett inlägg att gå efter.
Kram Jessica.

RSS 2.0